PËR NE

Labena është kompani e cila bën distribuimin e produkteve të prodhuara nga kompani të njohura botërore si: -Melissa’s -Sutlan of Bazaar -Doluca

Kompania jonë u themelua në gjashtë mujorin e parë të vitit 2020, muajt në vazhdim hulumtuam dhe analizuam tregun dhe në fillim të 2021 kompania depërtoi në tregun kosovar. Qendra kryesore e distribuimit është vendosur në Mitrovicë, me një hapësirë prej 500m². Labena posedon një numër të konsiderueshëm të klientëve gjë e cila tregon profesionalizmin dhe përkushtimin e kompanisë sonë.

Kompania jonë ka filluar rrugëtimin në zgjerimin e shërbimeve të saj në Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi.